Ontdek enkele van onze succesvolle realisaties en u ziet meteen: Nys is very nice!

Geen kleintjes met mayonaise of Bicky Burgers zonder de juiste frituurinrichting. Talrijke frituristen, foodtruckuitbaters, marktkramers en snackbars gingen u al voor en kozen volmondig voor de professionele frituuruitrusting van Nys Machinery Equipment. Zo kunnen zij hun klanten 7/7 zorgeloos een constante goudgele kwaliteit en capaciteit garanderen, in een mum van tijd. Ook uw zaak kunnen we uitrusten met een professionele inrichting op maat. Vertel ons alles over uw wensen.

Frituur de linde

Frituur De Linde kon rekenen op het vakmanschap van Nys Machinery Equipment voor de installatie van een professionele friteuse met hoge capaciteit en rendement. Samen met alle apparatuur om hun producten kwaliteitsvol te koelen en te vriezen serveren zij steeds lekkere snacks.

FRITUUR DE BAHAMAS

Na de levering en plaatsing van onze frituur bakwand bakt Frituur De Bahamas ze dagelijks goudbruin. Vergezeld van de gekende Florigo-kwaliteit wordt optimaal frituren een vanzelfsprekendheid.

KERMISWAGEN ROSALIE

Een enkel toestel of volledige frituur- of keukeninrichting op maat van uw kermiswagen? Wij leveren en plaatsen uw prestatiegerichte, betrouwbare én compacte apparaten. Zo bespaart u ruimte zonder aan capaciteit in te moeten boeten.

MARKTWAGEN

Wij rusten uw kippenwagen volledig uit met professionele MCM-kippenspits en braadspits, synoniem voor een hoge kwaliteit en uitzonderlijke duurzaamheid! Het resultaat: een heerlijk aroma van krokant gebakken kip komt voorbijgangers non-stop tegemoet…

FooDtruck

Dat Nys Machinery Equipment steeds in beweging is, bewijst onze expertise in de inrichting van foodtrucks die meer en meer hun plaats veroveren in de foodwereld. Foed Kaar hebben we volledig ingericht om nieuwsgierige voorbijgangers in een oogwenk te verwennen met streetfood van constante kwaliteit.

FRITUUR DIRK & MARIE LOU

Wat begon als een klein frituurtje, is Frituur Dirk & Marie Lou in Rumst vandaag ingericht als een frituur dat indruk maakt. De back-to-the-60's sfeer die hier hangt, wisten we met de perfect geïntegreerde Florigo bedrijfszekere frituurinrichting ook naar voor te brengen.

FRITUUR 'T POORTJE

Frituur 't Poortje in Schoten staat bekend om zijn ruime keuze in goudgebakken hamburgers en heerlijke frietjes. Geen smakelijke snacks zonder onze hoogwaardige frituurinrichting, van vriezen tot bakken!

Frituur Boca Frites

Dat Nys Machinery Equipment in heel België levert en plaatst, bewijst ons bezoek aan Boca Frites in regio La Louvière. Hier hebben we prachtig werk geleverd om klanten dag in dag uit knapperige kwaliteit te garanderen.

Frituur 't Frietvosje

Nys Machinery Equipment was van de partij bij het ontstaan van 't Frietvosje in De Haan. Dankzij onze Florigo frituurinrichting levert ook deze frituur superieure kwaliteit aan zijn klanten.

Frituur Brugske

Frituur 't Brugske in Berlare is in 2017 verhuisd en bedient vaste klanten vandaag op hun wenken met passie, een goed pak frieten en gebakken snacks van de frituurinrichting van Nys Machinery Equipment.

Frituur Maison Antoine

Maison Antoine in Etterbeek, waar Angela Merkel nog een frietje kwam bestellen, kan door onze professionele frituurinrichting lange wachtrijen snel bedienen met topkwaliteit.

Frituur De Nieuwe Gentpoort

Bij de vernieuwde zaak van Frituur De Nieuwe Gentpoort in Kortrijk geniet u in een cosy American Diner Style van een topservice, burgers, lekkere frietjes en frituursnacks… uit de frituurinrichting van Nys Machinery Equipment natuurlijk.

neem contact op met ons