• Nys-machinery_home-04
  • Nys-machinery_home-01
  • Nys-machinery_home-02
  • Nys-machinery_home-03

Bakwanden & transfer

Frituren met een professionele frituurbakwand

Uw frituurbakwand bepaalt het succes van uw zaak. Het is het pronkstuk van alle frituren. Met een frietketel om u tegen te zeggen, en alle overige randapparatuur waarvan u maar kunt dromen. Verschillende units combineren tot uw ideale frietuurbakwand? Al uw frietuurapparatuur altijd bij de hand? Geen probleem. Florigo Frying Equipment Belgium is de partner die u zoekt voor uw professionele friteuse.

Efficiënte frietketel

Het hart van uw frituurbakwand? De frietketel. U kiest welke frituurpan u erin wilt – ook leverbaar in elektrische uitvoering. De elektronische thermostaat van de frietketel in de frituurbakwand reageert op elke temperatuursverandering. Zo verbruikt u minder energie, terwijl u toch de lekkerste frietjes bakt. Bovendien draagt uw frituurapparaat een CE-kwaliteitskeurmerk.

Resultaat? Minder warmteverlies, meer capaciteit, en de beste warmteverdeling om efficiënt te frituren.

Frituren in alle vrijheid

De ruimte waarin u moet frituren, verschilt van zaak tot zaak. Wij beloven u een frituurbakwand die u zoveel mogelijk bewegingsruimte geeft. U-vormige friteuses, friteuses in L-vorm, aangepaste friteuses voor plaatsing in kermiswagens, … In volledige samenspraak met u wordt de friteuse helemaal geconfigureerd. U kiest, wij leveren. Het bovenblad in roestvrij staal van de frituurbakwand produceren we altijd op maat en uit één stuk, vervolgens wordt uw friteuse volledig gemonteerd volgens uw ontwerp. Zodat u vlot uw frietjes van de frietketel in het pakje krijgt.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte voor een frituurbakwand!

Onze merken voor Bakwanden & transfer

Neem contact op met ons

Vraag een offerte aan

Copyright © 2019 - Dexville | sitemap - disclaimer - privacy policy - cookie policy

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies laten ons toe om u gepersonaliseerde inhoud en services aan te bieden en om uw gebruikservaring op deze website te verbeteren. Door verder te gaan op deze website aanvaardt u het gebruik van cookies.

Meer weten